Thursday , March 28 2024

Steaua – Partizan Belgrad 1-1, in preliminariile Ligii Campionilor

steaua-partizan

Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, intalnirea disputata miercuri seara, pe National Arena, cu Partizan Belgrad, in prima mansa a turului III preliminar al Ligii Campionilor.

Un rezultat de egalitate obtinut cu greu de Steaua, care a facut o partida slaba si a dat senzatia ca a jucat cu frica.

La peste 30 de grade Celsius si in fata unui National Arena gol, campioana Romaniei a ajuns cu greu la poarta adversa si pleaca, in urma acestui rezultat, cu sansa a doua la calificare.

Fata de returul cu Trencin, Radoi i-a aruncat in teren din primul minut pe Alcenat, aflat la primul meci ca titular la Steaua, si Hamroun, iar cei doi au fost cei mai buni jucatori ai “ros-albastrilor”, in special mijlocasul algerian.

De altfel, mai toate fazele periculoase de atac ale Stelei au pornit din piciorul lui Hamroun. La polul opus, Chipciu si Breeveld au avut evolutii dezamagitoare.

Dupa o prima repriza fara gol marcat, oaspetii au deschis scorul in minutul 63, prin fundasul dreapta Vulicevic, cu un sut din unghi.

Radoi i-a introdus apoi in teren pe Tudorie si Tahar, iar egalarea a venit in minutul 81, cand Varela a inscris cu capul, dupa o centrare a lui Hamroun.

In final, ambele echipe puteau marca, dar tabela de marcaj nu s-a mai schimbat. 1-1 si Steaua are nevoie de o victorie sau un egal cu multe goluri marcate in returul de saptamana viitoare de la Belgrad, pentru a merge in playoff.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …