Wednesday , April 24 2024

Steaua nu poate folosi nici noua emblema

emblema steaua

Oficialii campioanei Romaniei au inregistrat o noua sigla, dupa ce Gigi Becali a pierdut litigiul cu MApN, insa sunt probleme si cu aceasta noua emblema.

Clubul Venus, reinfiintat in 2013, are o sigla asemanatoare si avertizeaza Steaua.

“Steaua nu poate folosi o sigla care seamana cu cea a lui Venus, este un lucru foarte simplu. Discutam de niste simboluri, care sunt lucruri foarte importante si trebuie sa actionam destul de atent, nu trebuie sa gresim in ceea ce priveste simbolistica”, a declarat Ticleanu pentru Digi Sport.

“Steaua cu opt colturi este cea a lui Venus. Pe de alta parte, pe Steaua Bucuresti toata lumea o stie cu cinci colturi. Noi am inceput procesul de renastere a echipei Venus in urma cu un an si jumatate, prin cererea noastra catre OSIM de a inregistra vechea stema a Venusului”, a continuat acesta.

Potrivit editiei tiparite a Gazetei Sporturilor, noua sigla a Stelei va fi rotunda, va avea o cruce rosie si o stea galbena in opt colturi. Numele “Steaua” a disparut de pe emblema, fiind inlocuit cu literele FCSB, noua denumire a campioanei.

La inceputul lunii decembrie, Steaua a pierdut procesul cu Armata si nu mai are dreptul sa foloseasca marca “Steaua”, pe care a inregistrat-o la OSIM in 2004.

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …

2 comments

  1. Steaua, cat si Dinamo Bucuresti sunt doua cluburi sportive, creeate de comunisti. Ar cam fi cazul sa dipara!

  2. Păi, s-o facă în şase colţuri şi au rezolvat problema …