Tuesday , April 23 2024

“Steaua e de vanzare!” Anuntul e facut de Gigi Becali

becali-steaua

Steaua Bucuresti traverseaza clipe foarte grele in aceasta perioada, in care nu reuseste sa se regaseasca si nu reuseste sa mai castige vreun meci de ceva vreme (8 partide consecutive mai exact).

Imediat dupa egalul de sambata seara, dintre Steaua si Targu Mures, patronul Gigi Becali a intrat in direct la DigiSport, pentru a clarifica anumite aspecte. Printre altele, Becali a spus transant ca acest club este de vanzare, ba mai mult, a spus si suma pentru care ar fi dispus sa o vanda:

“Steaua e de vanzare pe 15-20 de milioane. Daca nu mai pot sa scot bani din ea nu o mai tin. Sa o ia altii sa faca ce vor cu ea, eu atat am putut sa fac cu Steaua. Nu mai sunt tanar, ca daca eram tanar ma luptam cu toti, dar nu mai pot. Nu o sa mai fiu eu calul vostru de bataie”, puncta latifundiarul din Pipera la DigiSport Special.

El a mai adaugat faptul ca daca Armata, mai exact Clubul Sportiv al Armatei vrea clubul, detinand deja si celebra sigla printr-o hotarare definitiva judecatoreasca, el este dispus sa i-l ofere pentru chiar mai putin, si anume 10 milioane: “Mi-au luat sigla, mi-au luat tabela, mi-au luat nocturnele, pai ce mai vreti, ma, sa-mi luati?”, puncta nervos Becali la TV.

Steaua nu mai castiga de 8 jocuri oficiale, postul lui Mirel Radoi e in mare pericol, iar joi urmeaza marele meci cu Rosenborg din play-off-ul Ligii Europa.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …