Friday , April 19 2024

Steaua, Astra, Petrolul şi CFR şi-au aflat adversarii din TURUL III PRELIMINAR. Vezi PROGRAMUL COMPLET

echipe

Cele patru echipe româneşti din cupele europene şi-au aflat adversarele şi programul din turul III preliminar.

Steaua va juca în turul III preliminar din Champions League cu Aktobe (Kazahstan), primul meci în deplasare, pe 30 iulie, returul acasă, pe 6 auugust. Steaua a eliminat în turul II preliminar pe Stromsgodset (1-0 în deplasare şi 2-0 acasă), iar Aktobe a trecut de Dinamo Tbilisi (1-0 în deplasare şi 3-0 acasă).

Astra va juca în turul III preliminar din Europa League cu Slovan Liberec (Cehia), primul meci acasă, pe 31 iulie, returul în deplasare pe 7 august. Astra intră în competiţie direct în turul III preliminar, în timp ce Slovean Liberec a eliminat în turul II preliminar pe MFK Kosice, 1-0 în deplasare şi 3-0 acasă.

Petrolul va juca în turul III preliminar din Europa League cu Viktoria Plzen (Cehia). Primul meci se va disputa pe stadionul “Ilie Oană”, în data de 31 iulie, iar returul pe 7 august, în Cehia. Petrolul a trecut în turul II preliminar de Flamurtari, 2-0 acasă şi 3-1 în deplasare, în timp ce Viktoria Plzen intră în competiţie direct în turul III preliminar.

CFR Cluj va juca în turul III preliminar din Europa League cu Dinamo Minsk (Belarus). CFR va disputa prima manşă în deplasare, pe 31 iulie, iar returul în Gruia, pe 7 august. CFRC Cluj a eliminat în turul II preliminar pe Jagodina, 0-0 acasă şi 1-0 în deplasare, iar Dinamo Minsk a trecut de Myllykosken Pallo-47, 3-0 acasă şi 0-0 în deplasare.

 

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …