Friday , March 29 2024

Sporting Poieni Solca a obținut prima victorie în Liga a IV-a

Rezultat istoric pentru Sporting Poieni Solca, echi­pă care a obținut prima victorie în Liga a IV-a, după ce s-a impus ieri, pe teren propriu, în fața celor de la Rarău Câmpulung, cu scorul de 3-1, într-un joc contând pentru etapa a XII-a.

Juniorul Suceava s-a specializat pe schimbat liderul în campionat. Trupa condusă de Laurențiu Berezoschi a făcut o nouă victimă, după ce a câștigat la limită, pe stadionul din Ițcani, în fața celor de la Progresul Fră­tăuții Vechi, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Cutaș. De acest rezultat a profitat Viitorul Liteni, care a revenit pe primul loc, după ce s-a impus la Fântânele, cu scorul de 2-0, printr-un autogol și o reușită semnată de Bg. Prichici.

Viitorul Verești a reușit scorul etapei, 12-2, pe teren propriu, în fața Stejarului Cajvana, în vreme ce FC Po­jorâta a rămas pe podium, după ce a învins acasă, for­mația Victoria Vatra Mol­doviței, cu 4-1, prin golurile lui Prundean (ambele din penalty), Cuciurean și Creciunesc.

LPS Suceava și Şomuzul Preutești au oferit singura remiză a rundei, Vânătorul Dorna Candrenilor a învins Zimbrul Siret, iar meciul dintre Siretul Dolhasca și Mol­dova Drăgușeni nu s-a disputat din cauza faptului că ambele echipe au vrut să intre pe teren în aceleiași culori pe echipamentul de joc. Cum echipa oaspete nu a putut să-l schimbe, conform regulamentului va pierde meciul cu 0-3.

Rezultatele etapei a XII-a:

Sporting Poieni Solca – Rarău Câmpulung 3-1

Juniorul Suceava – Progresul Frătăuții Vechi 1-0

Recolta Fântânele – Viitorul Liteni 0-2

Viitorul Verești – Stejarul Cajvana 12-2

FC Pojorâta – Victoria Vatra Moldoviței 4-1

Vânătorul Dorna Candrenilor – Zimbrul Siret 2-1

LPS Suceava – Şomuzul Preutești 1-1

Siretul Dolhasca – Moldova Drăgușeni 3-0. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …