Thursday , April 18 2024

Sporting a c=stigat sub Pietricica

N echipa antrenat\ de Ovidiu Ciobanu s-a impus, cu scorul de 2-1 (1-0), `n amicalul disputat ieri, `n fieful divizionarei a treia Ceahl\ul Piatra Neam] n golurile sucevenilor au fost marcate de C\inari (’10) [i Vitu (‘80)

Sporting Suceava a bifat, ieri, a dou\ victorie consecutiv\ de la startul preg\tirilor de iarn\. Echipa antrenat\ de Ovidiu Ciobanu s-a impus, cu scorul de 2-1, `n fa]a divizionarei a treia Ceahl\ul Piatra Neam], `ntr-un meci amical desf\[urat pe terenul sintetic din cadrul complexului de sub Pietricica.
De[i s-au prezentat la meci cu dou\ absen]e importante `n avanposturi, atacan]ii Dan Cri[u [i Mircea Negru fiind lasa]i acas\ din pricina unor accidentari, “alb-verzii” au deschis scorul `nc\ din minutul 10, c=nd Pantea a centrat de pe partea st=ng\ [i C\inari a trimis mingea `n plasa nem]ean\ cu un voleu din preajma punctului cu var de la 11 metri.
Contrar cursului jocului [i a celor 3-4 ocazii de gol avute de oaspe]i, Ceahl\ul II a reu[it s\ restabileasc\ egalitatea `n minutul 70, `n urma unei ne`n]elegeri a defensivei sucevene. Sporting nu predat `ns\ armele sub Pietricica, astfel c\, zece minute mai t=rziu, nou-intratul Vitu a adus victoria oaspe]ilor, dup\ ce a finalizat cu capul o centrare trimis\ de acela[i C\inari.
Antrenorul Ovidiu Ciobanu a `nceput partida cu urm\toarea formul\ de joc: Butnariu – Pantea, Sevaciuc, Murariu, Fratea – Gliga, Nicoar\, Apetri, Bosancu – C\inari, Guri]\. Pe parcurs au mai intrat: P\curari, Cerlinc\, Vitu [i Ign\tescu.
“Alb-verzii” `[i vor continua preg\tirea de iarn\ `n compania boto[\nenilor de la AS Roma, grupare pe care o vor `nt=lni-o m=ine, cu `ncepere de la orele 15.00, pe stadionul “1 Mai” din cartierul I]cani. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …