Friday , March 29 2024

Sorana Carstea, eliminata in sferturi la Madrid de Dominica Cibulkova

sorana

Sorana Carstea a incheiat un parcurs admirabil in turneul de la Madrid, fiind eliminata in sferturile de finala de slovaca Dominika Cibulkova.

Avand in fata o jucatoare ce a luptat pentru fiecare minge si pentru fiecare metru, Sorana a cedat in trei seturi, scor 6-4, 3-6, 3-6.

Sportiva noastra a inceput bine meciul si a avut cateva lovituri incredibile, castigand primul set controlat in totalitate cu 6-4.

“Amazing, amazing, amazing” – a fost expresia repetata cel mai des de comentatorii americani de la Tennis TV despre Sorana pe parcursul primului set.

Setul secund a fost mult mai echilibrat, cele doua jucatoare mergand cap la cap pana la 4-3, cand Cibulkova a reusit un break si s-a distantat decisiv pentru a trimite meciul in decisiv.

Ultimul set a inceput spectaculos, cu trei break-uri, unul pentru Sorana si doua pentru slovaca. Sorana a parut ca a cedat insa din punct de vedere emotional si fizic si nu a mai avut agresivitatea necesara pentru a castiga partida.

Sportiva noastra ramane insa cu un parcurs admirabil, ce o va retrimite in top 100 mondial de saptamana viitoare.

De asemenea, Sorana a incasat si un cec de peste 130 de mii de dolari – cel mai mare premiu pentru ea din ultimii doi ani.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …