Tuesday , April 16 2024

Sorana Carstea castiga un meci cu final de infarct si merge in sferturi la Madrid

sorana

Sorana Carstea continua parcursul de exceptie din ultima perioada printr-o calificare magnifica in sferturile de finala ale turneului de la Madrid.

Sportiva noastra a trecut de nemtoaica Laura Siegemund, scor 6-4, 7-6 (9), la capatul unui meci ce a avut un final de infarct.

Victoria Soranei s-a decis la tie-break, unde sportiva noastra a fost de mai multe ori la un singur punct de a pierde, dar a gasit resurse incredibile si a obtinut calificarea. Un tie-break in care ambele jucatoare au mers cap la cap pana la 9, cum rar se vede in tenisul de astazi.

Aflata la cea mai buna performanta din ultimii doi ani, Sorana a avut in fata o jucatoare pe val, care in urma cu doua saptamani a zdrobit-o pe Simona Halep la Stuttgart.

Chiar si asa, Sorana a aratat un tenis foarte bun, mult peste pozitia pe care o ocupa acum in clasamentul WTA – locul 127.

Sportiva din Targoviste a impresionat din nou prin precizie si prin mentalul puternic, scotand-o din sarite pe Siegemund in multe momente.

In primul set, Sorana a revenit dupa ce si-a pierdut serviciul si s-a impus cu 6-4 in 41 de minute.

In setul secund, Sorana a avut un start in forta, a condus cu 3-0, insa a ratat patru mingi de break pentru a face 4-0. Siegemund a revenit imediat, a condus cu 4-3 si avea serviciul, dar Sorana a facut rebreak si a trecut la conducere.

Totul s-a decis la tie-break, unde cele doua jucatoare au mers cap la cap pana la 9, mereu pe muchie de cutit, insa Sorana a fost mult mai puternica si continua la Madrid.

In sferturile de finala, Sorana se va duela cu invingatoarea dintre Dominica Cibulkova si Anastasya Pavlyuchenkova. Partida se va disputa joi, dupa ora 16:00.

Vezi si

Cristiano Bergodi, dat afară de la Rapid. Ce variante de antrenor are echipa

Conducerea Rapidului a anunțat oficial în cursul zilei de marți despărțirea de antrenorul Cristiano Bergodi …