Thursday , April 25 2024

Şomuz și Bucovina Rădăuți au încheiat la egalitate amicalul de la Fălticeni

Rădăuțenii au deschis scorul prin Ungurianu, gazdele egalând prin Julei, într-un meci de verificare disputat sâmbătă, pe stadionul Tineretului 

Bucovina Rădăuți a rămas neînvinsă și după disputarea celui de-al optulea amical din această vară. Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a bifat a treia remiză în meciurile de pregătire, după ce a terminat nedecis, 1-1, sâmbătă, pe terenul celor de la Şomuz Fălticeni.

Formația rădăuțeană a intrat la pauză în avantaj, după ce Ungu­rianu a deschis scorul în minutul 7, cu un șut din marginea careului, sub transversală. Julei a adus egalarea în minutul 50, finalizând elegant o centrare de pe partea dreaptă, și tot decarul gazdelor a avut șansa de a-și trimite echipa în avantaj, la un șut la care mingea a nimerit bara.

Şomuz Fălticeni: A. Pascal – Chisăliță, Marinescu, Toukam, Ionescu – Plăcintă, Alfana, Baciu, Julei – Mateiciuc, Tcassem. Pe parcursul meciului au mai intrat: Achille, Song, Murărașu, Priboi și Zamă.

Bucovina Rădăuți: Zvoronciuc – Alecsandru, Antonesei, Mihăeș, Coajă – Săhlean, Ungurianu, Păiuș – Coroamă, Țapu, Netbai. Au mai intrat: Puianu, Vitu, Ionesi, Dănilă, Stoian, Cristian, Ciobanu, Plămadă, Busuioc și Bejenar.

Următoarele meciuri amicale, penultimele pentru cele două formații, sunt programate mâine, când Şomuz Fălticeni va primi vizita divizionarei a patra Şomuzul Preutești, în vreme ce Bucovina Rădăuți se va deplasa la Dorohoi, pentru un meci-test cu FC Botoșani II. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOSCEAC)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …