Wednesday , April 24 2024

Somuz Fălticeni s-a distanţat la şase puncte în fruntea Ligii a IV-a

Somuz Fălticeni s-a desprins la şase puncte în fruntea clasamentului Ligii a IV-a la finalul etapei a XVIII-a. Siretul Dolhasca a “omorât” campionatul, după ce s-a impus ieri, pe terenul celor de la Progresul Frătăuţii Vechi, cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Adi Beclea şi Ghiarasim.cl liga 4

Trupa antrenată de Radu Anania a profitat şi a mai făcut un pas spre titlul de campioană după ce a câştigat la Pojorâta, cu 2-1, prin golurile înscrise de Lelcu şi Padovei.

Viitorul Liteni a trecut pe teren propriu, cu 4-0, de Recolta Fântânele, prin reuşitele lui Bijec, Velescu, Maftei şi Fomin, iar Juniorul s-a impus cu acelaşi scor, pe stadionul din Iţcani, în faţa Stejarului Cajvana prin golurile semnate de Cutaş, Solovăstru, Amărioare şi Hânţăscu (penalty).

Foresta II Omnia a reuşit scorul etapei, 6-0, pe terenul sintetic de la LPS, în faţa Moldovei Drăguşeni, la finalul unui meci decis de golurile lui Scutariu (4), Buliga şi Depa.

Zimbrul Siret a câştigat pe teren propriu, cu 4-1, în faţa Somuzului Preuteşti, într-un meci în care portarul gazdelor, Lucian Bejenariu a apărat două penalty-uri, iar Victoria Vatra Moldoviţei s-a impus la Gura Humorului.

Rezultatele etapei a XVIII-a:

Foresta II Omnia – Moldova Drăguşeni 6-0

Zimbrul Siret – Somuzul Preuteşti 4-1

Juniorul Suceava – Stejarul Cajvana 4-0

Viitorul Liteni – Recolta Fântânele 4-0

CS Gura Humorului – Victoria Vatra Moldoviţei 1-2

Progresul Frătăuţii Vechi – Siretul Dolhasca 1-2

FC Pojorâta – Somuz Fălticeni 1-2.   (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …