Friday , April 26 2024

Şomuz Fălticeni este în fața unui meci cât un campionat

Echipa condusă de Daniel Stoica și Iulian Darabă joacă mâine, de la ora 18.00, la Râmnicu Sărat, un meci pe care este obligată să-i câștige pentru a-și asigura menținerea în Liga a III-a

Şomuz Fălticeni este în fața unui meci cât un campionat întreg, echipa condusă de Daniel Stoica și Iulian Darabă urmând să evolueze mâine, de la ora 18.00, pe terenul celor de la CSM Râmnicu Sărat. Fălticenenii știu una și bună înaintea ultimei etapei a sezonului: trebuie să obțină toate cele trei puncte pentru fi siguri că râmân în Liga a III-a.

“E cel mai important meci din această ediție de campionat, un meci special în care depindem doar de noi să ne salvăm de la retrogradare. Nu ne interesează ce fac celelalte două contracandidate. Băieții sunt montați să câștige toate cele trei puncte, am vizionat și câteva meciuri de ale adversarului, iar din punct de vedere tactic și fizic cred că suntem peste cei de la Râmnicu Sărat. Plecăm de la 0-0, dar sper ca la finalul celor 90 de minute, Fălticeniul să aibă și în sezonul viitor echipă în Liga a III-a”, a declarat managerul-sportiv Iulian Darabă.

Antrenorul fălticenenilor, Daniel Stoica, se confruntă cu trei absențe importante în axul central al echipei, de unde vor lipsi, din diverse motive, stoperul Florin Ailenei și mij­locașii Geo Stanca și Edy Julei.

În meciul direct din tur, Şomuz Fălti­ceni s-a impus pe teren propriu, în fața celor din Râmnicu Sărat, cu 1-0, printr-un gol marcat de Julei. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …