Friday , March 29 2024

Şomuz Fălticeni a scos o remiză la Liești

Trupa antrenată de Daniel Stoica a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat sâmbătă, pe terenul gălățenilor de la Sporting. Fălticenenii au egalat în ultimul sfert de oră, prin Edy Julei

Şomuz Fălticeni s-a întors cu un punct de la Liești, după ce a remizat sâmbătă după-amiază, în compania gazdelor de la Sporting, scor 1-1.

Gruparea gălățeană a dominat prima repriză, reușind să deschidă scorul în minutul 25, prin Alin Nica, care a înscris cu un șut din opt metri, sub bara transversală a porții apărate de Cătălin Pascal. Trupa lui Daniel Stoica putea egala până la pauză, dar camerunezul Tchassem, scăpat singur, a fost oprit eronat de arbitrul întâlnirii, pentru un off-side inexistent. Formația fălticeneană a ieșit cu alt suflu de la vestiare, izbutind să egaleze în minutul 78, prin Edy Julei, care a trimis mingea în plasă după o respingere greșită a defensi­vei gazdelor.

Sporting Liești – Şomuz Fălticeni s-a terminat 1-1, nu înainte ca gă­lățenii să solicite în zadar penalty la un henț clar în careului advers.

Şomuz Fălticeni a început în formula: C. Pascal – Chisăliță, Marinescu, Toukam, Iorga – Tchassem, Zamă, Afalna, Julei – Mateiciuc, Song. Antrenor: Daniel Stoica. Pe parcurs au mai intrat: Baciu și Njindja.

Rezultatele etapei a IV-a:

Aerostar Bacău – Bucovina Rădăuți 3-2

FC Botoșani II – CSM Pașcani 4-2

Ozana Târgu Neamț – Ceahlăul Piatra Neamț 1-2

Sporting Liești – Şomuz Fălticeni 1-1

KSE Târgu Secuiesc – CSM Bacău 0-0

Ştiința Miroslava – Foresta Suceava 2-3

CSM Focșani – Dunărea de Jos Galați 1-0

Oțelul Galați – Hușana Huși 2-0

În runda următoare, Şomuz Fălticeni va primi sâmbătă, pe stadionul Tineretului, vizita celor de la KSE Târgu Secuiesc. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Alex SĂ­VESCU)

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …