Saturday , April 20 2024

Şomuz Fălticeni a scos doar o remiză cu Dunărea de Jos Galați

Cele două formații au încheiat nedecis, scor 1-1, meciul disputat sâmbătă, pe stadionul Tineretului, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii a III-a. Oaspeții au deschis scorul în minutul 32, falticenenii egalând cu cinci minute înainte de final prin camerunezul Song

Şomuz Fălticeni n-a reușit să spulbere mitul conform căruia joacă mai bine în deplasare decât acasă. Echipa antrenată de Daniel Stoica a rămas cu o singură victorie în șase apariții stagionale pe stadionul “Ti­neretului”, după ce a obținut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, în meciul jucat sâmbătă în fața nou-promovatei Dunărea de Jos Galați.

Formația fălticeneană a avut trei-patru ocazii mari de a marca în prima jumătate de oră, dar, contrat cursului jocului, oaspeții au deschis scorul în minutul 32, când Perju a preluat o minge în centrul careului și l-a învins pe Cătălin Pascal pentru 0-1. Anunțat de un adversar festival al ratarilor, care a inclus și o minge trimis în bară, golul egalizator a ve­nit în minutul 85, când nou-intratul Song a înscris cu un șut plasat din 15 metri, după o respinge necon­vin­gătoare a defensivei gă­lățene.,

S-a terminat 1-1, iar Şomuz Fălti­ceni este singura echipă din serie care a acumulat mai multe puncte în deplasare decât pe teren propriu.

Şomuz Fălticeni a început în formulă de joc: C. Pascal – Robciuc, Chiseliță, Marinescu, Toukam, Njindja, Afalna, Priboi, Tchassem, Ed. Julei, Mateiciuc. Au mai intrat: Fl. Negură, Zamă, Iorga și Song.

Rezultatele etapei a XIII-a:

CSM Bacău – Foresta Suceava 0-1

Hușana Huși – Aerostar Bacău 1-2

Şomuz Fălticeni – Dunărea de Jos Galați 1-1

Bucovina Rădăuți – CSM Pașcani 7-0

Sporting Liești – Ceahlăul Piatra Neamț 1-1

KSE Târgu Secuiesc – Ozana Târgu Neamț 2-1

Oțelul Galați – FC Botoșani II 1-1

Ştiința Miroslava – CSM Focșani 2-1

În următoarea rundă, Şomuz Fălticeni vine vineri pe stadionul Areni pentru duelul local cu Foresta. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Alex SĂVESCU)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …