Friday , April 19 2024

Şomuz Fălticeni a produs surpriza etapei în Liga a III-a

Trupa preluată de Daniel Stoica a câștigat miercuri, cu scorul de 1-0, pe terenul fostei campioane a României, Oțelul Galați. Fălticenenii au dat lovitura în minutele de prelungire, prin golul lui Cotoară 

Şomuz Fălticeni a produs surpriza etapei a XXII-a în Liga a III-a, după ce s-a impus miercuri, cu scorul de 1-0, pe terenul Oțelului Galați.

Cu portarul Cătălin Pascal în zi de grație și o ocazie bună irosită de Julei, trupa preluată din această săptămână de antrenorul Daniel Stoica a dat lovitura în fieful fostei campioane a României în minutul 2 al prelungirilor, prin Cotoară, care a finalizat cu gol un contraatac.

Şomuz Fălticeni: C. Pascal – Damian, Fl. Ailenei, Murărașu, ­Neagoe, Cotoară, Stanca, Zamă, Mircescu, Julei, Luchian. Au mai intrat: Mreană, Podgorodețchi, Iușcă.

“Chiar dacă nimeni nu ne dădea vreo sanșă la Galați, ne-am mobilizat tactic și am reușit să luăm cele trei puncte. Oțelul a fost peste noi la capitolul posesie și ocazii de gol, dar contează doar rezultatul final. Cătălin Pascal a fost și de această dată liderul nostru din teren prin intervențiile avute în timpul jocului. Şi venirea antrenorului Daniel Stoica a fost de bug augur. E un rezultat fantastic pentru noi, care ne scoate în afara locurilor retrogradibile și ne dă un moral bun pentru meciurile viitoare. Felicitări jucătorilor pentru efortul depus și pentru victorie. Suntem încrezători că vom mai produce suprize în următoarele etape”, a declarat directorul sportiv Iulian Darabă.

În runda viitoare, Şomuz Fălticeni va primi sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul Tineretului, vizita ieșenilor de la Ştiința Miroslava. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …