Friday , April 19 2024

Şomuz Fălticeni a pierdut la scor de neprezentare în fața Ştiinței Miroslava

Echipa condusă de Daniel Stoica a cedat sâmbătă, pe stadionul Tineretului, în fața ieșenilor, cu scorul de 0-3. Gazdele au evoluat din minutul 63 cu un jucător mai puțin pe teren, după eliminarea lui Cotoară 

Şomuz Fălticeni a rămas prinsă în hora retrogradării după ce a pierdut sâmbătă, pe stadionul Tineretului, în fața celor de la Ştiința Mirosalva, cu scorul de 0-3, într-un meci din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii a III-a.

Gruparea ieșeană a tras un prim semnal de alarmă la poarta gazdelor la jumătatea reprizei întâi, când Pascal a respins mingea la o lovitură cu capul trimisă de Marin. Cu un plus ofensiv, oaspeții aveau să deschidă scorul la Fălticeni în ­mi­nutul 36, când Edy Sandu a înscris cu un șut la colțul scurt de la 20 de metri. Trupa condusă de Daniel Stoica a început mai bine repriza secundă, având o șansă bună de egalare prin nou-intratul Tomescu, care a trimis pe lângă țintă din marginea careului. Chiar dacă au rămas cu un jucător mai puțin pe teren după ce Cotoară a văzut al doilea cartonaș galben pentru o simulare, gazdele au avut o nouă ocazie uriașă prin același Tomescu, care a șutat peste transversală din poziție de unu la unu cu portarul Turiță. Ratările s-au răzbunat în ultimul sfert de oră, când Miroslava a marcat în alte două rânduri prin Nemțanu și Marin. Fălticenenii au avut șansa golului de onoare în minutul 88, dar Julei a fost blocat de Turiță.

Şomuz Fălticeni: C. Pascal – Baltariu, C. Buziuc, Kuruc, G. Stanca, Julei, Cotoară, Zamă, Iușcă, Luchian, Murărașu. Au mai intrat: Tomescu, Timiș, Damian și Mreană.

În runda viitoare, Şomuz Fălticeni va avea un meci deosebit de important, vineri, de la ora 17.00, pe terenul celor de la CSM Pașcani. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Codrin ANTON)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …