Friday , April 19 2024

Somuz Fălticeni a pierdut în nocturnă la Galați

Formația fălticeneană a cedat sâmbătă, pe terenul Oțelului, cu scorul de 0-3, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii a III-a

Somuz n-a reușit surpriza în etapa a VI-a a Ligii a III-a, echipa fălticeneană, cu antrenorul Daniel Stoica suspendat, pierzând cu scorul de 0-3 pe terenul Oțelului Galați, într-un meci desfășurat sâmbătă seară, în nocturnă.

Cu 1.500 de spectatori în tribune, fosta campioană a României a deschis scorul în minutul 32, prin Marius Matei, care l-a învins pe Cătălin Pascal cu un voleu necruțător din mijlocul careului după o centrare de pe partea dreaptă. Din aceiași zonă a terenului a venit și golul doi al gazdelor, marcat de Andrei Munteanu, cu un șut la colțul scurt, după o oră de joc. Formația gălățeană a închis tabela de marcaj la 3-0 printr-un junior de doar 16 ani, Mădălin Grădinaru, care a punctat din șase metri după o greșeală în lanț a defensivei sucevene.

Somuz Fălticeni: C. Pascal – Marinescu, Chiseliță, Toukam, Plăcintă, Njindja, Afalna, Zama, Julei, Tchassem, Mateiciuc. Antrenor: Florin Ailenei. Pe parcurs au mai intrat: Fl. Ailenei, P. Ionescu și Priboi.

Rezultatele etapei a VI-a:

FC Botoșani II – Foresta Suceava 4-1

Aerostar Bacău – Sporting Liești 3-1

Ozana Târgu Neamț – Dunărea de Jos Galați 1-1

CSM Focșani – Hușana Huși 2-0

KSE Târgu Secuiesc – Bucovina Rădăuți 0-1

Stiința Miroslava – CSM Bacău 4-0

Ceahlăul Piatra Neamț – CSM Pașcani 7-1

Oțelul Galați – Somuz Fălticeni 3-0

In runda următoare, Somuz Fălticeni va primi sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Tineretului, vizita celor de la Stiința Miroslava.

(Dănuț CHIDOVET. Foto: Sorin PANA – Sportul Ilustrat)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …