Tuesday , April 23 2024

Şomuz a plecat cu un punct de la Pașcani, grație unui gol marcat de portarul Pascal

Portarul echipei din Fălticeni a înscris un gol de generic, dintr-o lovitură liberă de la 40 de metri, în minutul 90+4 al meciului de vineri, încheiat la egalitate, scor 2-2

Cătălin Pascal a fost omul sfârșitului de săptămână în fotbalul românesc. Portarul celor de la Şomuz Fălticeni a înscris un gol de generic, dintr-o lovitură liberă de la 40 de metri, în remiza obținută de echipa suceveană, scor 2-2, vineri, în deplasare, cu CSM Pașcani.  Gazdele au deschis scorul pe stadionul “CFR” în minutul 18, când Unghianu a marcat din șase metri, după ce în prealabil fălticenenii au cerut în zadar un fault clar la mijlocul terenului. Presată de situația din clasament, trupa antrenată de Daniel Stoica a restabilit egalitatea în minutul 35, prin Luchian, care a scăpat printre stoperii adverși și a înscris cu un șut de la 25 de metri, pe sub portarul pășcănean. Formația ieșeană a revenit în avantaj în minutul 90^1, când Firan a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, mingea i-a revenit din zid jucătorului gazdelor, care a doua oară nu a mai greșit ținta cu stângul. Şomuz n-a plecat însă învinsă de la Pașcani, pentru că, în minutul 90^4 a venit golul antologic a lui Cătălin Pascal. În loc să trimită balonul la bătaie în careu, golkeeperul fălticenenilor a ales soluția unui șut direct dintr-o lovitură liberă de la 40 de metri, iar decizia a surprins pe toată lumea, inclusiv pe portarul gazdelor, ieșit mult pe sub minge. CSM Pașcani – Şomuz s-a terminat 2-2, iar gruparea fălticeneană cucerește un punct prețios în lupta pentru rămânerea în Liga a III-a. Şomuz Fălticeni a început în formula: C. Pascal – Baltariu, Ailenei, Murărașu, Iușcă, Al. Stanca, Mircescu, Julei, Damian, Tomescu, Luchian. În re­priza secundă au mai intrat: Neagoe, Zamă și Kuruc.

În runda următoare, Şomuz Fălticeni va primi vineri, de la ora 17.00, pe terenul Tineretului, vizita codașei Sănătatea Darabani. (Dănuț CHIDO­VEȚ. Foto: Alex SĂVESCU)

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …