Wednesday , April 24 2024

Simona Halep, victorie clara in fata lui Bouchard, la Turneul Campioanelor

halep-bouchard

Simona Halep (4 WTA) a debutat cu victorie de zile mari in fata canadiencei Eugenie Bouchard (5 WTA), 6-2, 6-3, în GRUPA ROŞIE de la TURNEUL CAMPIOANELOR. Simona Halep s-a impus în două seturi în faţa lui Eugenie Bouchard, în al doilea meci din GRUPA ROŞIE.

Simona Halep a câştigat ca o mare campioană primul set. A avut 4-0 după două break-uri, perioadă în care a făcut ce-a vrut cu Eugenie Bouchard. canadianca şi-a revenit pe final, dar avantajul din start a fost decisiv pentru Simona Halep.

Setul al doilea i-a apartinut tot Simonei, care a evoluat foarte mult cu serviciul, cel de-al doilea, foarte puternic si precis, procurandu-i multe puncte castigatoare.

Bouchard a facut multe duble greseli si si mai multe erori nefortate, aruncand multe mingi in afara terenului. Canadianca a parut a fi timorata, ea neafisand jocul ei obisnuit si fiind nevoita sa se adapteze jocului impus de romanca. De altfel, Bouchard nu a reusit niciun break tot meciul.

Serena Williams s-a impus cu 6-4, 6-4 în faţa Anei Ivanovic, in meciul de deschidere de la Singapore. Simona Halep va juca urmatorul meci, miercuri, cu Serena Williams.

 

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …