Friday , March 29 2024

Simona Halep, victorie categorica in primul tur la US Open

halep

Simona Halep a debutat cu o victorie categorica la US Open, romanca impunandu-se cat se poate de clar in fata unei adversare incomode.

Numarul 5 WTA a reusit sa castige duelul cu belgianca de pe locul 50, Kirsten Flipkens, in doua seturi, scor 6-0, 6-2, fara a se intrebuinta prea mult.

Intalnirea de pe Arthur Ashe a fost una aflata in totalitate la discretia sportivei noastre, care a parut ca nu face mari eforturi in a se impune.

Simona a inceput foarte bine, cu un break, si a continuat sa castige game dupa game, ea adjudecandu-si primul set cu un neverosimil 6-0.

Actul secund a avut, in mare aceeasi desfasurare, Flipkens, depasita net, neavand reactie in fata unei Halep care i-a predat o adevarata lectie de tenis.

Abia la set si 5-0 Simona a scazut putin nivelul si i-a permis adversarei sa castige doua game-uri inainte de a inchide partida.

Halep a avut asadar un debut perfect la US Open si ne-a transmis semnale incurajatoare in privinta parcursului ei, mai ales ca adversarele de pe traseu nu sunt deloc facile si aici trebuie sa amintim ca ar putea s-o intalneasca pe Serena Williams inca din sferturi.

Daca insa va reusi sa isi mentina acest nivel, Simona ar putea realiza in sfarsit performanta care sa ii incununeze cariera.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …