Friday , April 19 2024

Simona Halep trece de “cosmarul” Siegemund si se califica in optimi la Roma

halep

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Roma dupa ce a trecut in doua seturi de “cosmarul” Laura Siegemund.

Sportiva noastra s-a impus destul de greu, cu un dublu 6-4, in fata jucatoarei care o invinsese in ultimii doi ani pe zgura de la Stuttgart.

Duelul Simonei cu Laura Siegemund a fost unul foarte disputat, romanca reusind sa concretizeze abia a cincea mince de meci.

Primul set a fost unul in care cele doua jucatoare s-au chinuit sa isi faca serviciul, Simona reusind sa se distanteze decisiv in ultima clipa, la scorul de 4-4.

Actul secund a fost unul aflat la discretia lui Halep, care a platit insa tribut lipsei de concentrare.

Numarul 4 WTA a ratat trei mingi de meci la scorul de 5-3, pe propriul serviciu, iar apoi inca una pe serviciul adversarei inainte de a “inchide” partida.

Dupa infrangerile din 2016 si 2017 de la Stuttgart, Simona isi ia o binemeritata revansa in fata Laurei Siegemund, “cosmarul” ei de pe zgura din ultimii ani.

In optimile de finala, Halep o va intalni pe invingatoarea duelului dintre Anastasija Sevastova si Anastasia Pavlyuchenkova.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …