Thursday , April 18 2024

Simona Halep se califica splendid in sferturile de finala la Madrid. O va intalni pe Irina Begu

halep-irina

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid, dupa o prestatie de exceptie in fata favoritei numarul 10, Timea Bacsinszky.

Jucatoarea noastra avanseaza in competitie dupa un succes, scor 6-2, 6-3, la capatul unui meci ce a durat putin peste o ora.

Simona a dominat jocul in intregime si si-a luat astfel revansa dupa eliminarea suferita la Miami impotriva jucatoarei din Elvetia.

Serviciul a mers excelent pentru Simona in aceasta partida, in care ne-a readus aminte de jucatoarea care a impresionat lumea tenisului in ultimii trei ani.

De asemenea, Simona a reusit cateva lovituri prin care a ridicat publicul in picioare.

In sferturile de finala, Simona se va duela joi, la o ora ce nu a fost inca stabilita, cu Irina Begu. Acest lucru inseamna ca vom avea in mod cert o semifinalista la Madrid.

Simona si-a asigurat astfel un cec in valoare de 131.196 de dolari si 215 puncte in clasamentul WTA.

Irina si Simona se vor duela joi pentru un cec in valoare de 259.433 de dolari.

Irina Begu a revenit superb si a obtinut calificarea in sferturile de finala de la Madrid pentru al doilea an consecutiv.

Sportiva noastra a trecut de Christina McHale (locul 59 WTA), scor 6-7 (6), 6-4, 6-4, la capatul unui meci ce a durat mai bine de doua ore si jumatate.

Primul set a avut un echilibru perfect, cele doua jucatoare mergand cap la cap pana la tie-break. Aici, Irina a avut o minge de set, insa nu a reusit sa o fructifice, iar McHale a luat primul set in 57 de minute.

Irina a inceput cu stangul setul secund, pierzandu-si serviciul, dar a dat o replica pe masura aproape imediat si a trimis meciul in decisiv cu ajutorul a doua break-uri.

In decisiv, sportiva noastra a fost mereu la carma jocului si a reusit sa obtina calificarea in sferturile de finala.

Totodata, Irina a reusit sa-si egaleaze performanta de anul trecut, cand a ajuns in sferturile de finala de la Madrid.

Vezi si

Ultimele bilete la Jocurile Olimpice de la Paris au fost puse azi în vânzare

Ultimele bilete pentru Jocurile Olimpice de vară de la Paris au fost puse în vânzare …