Thursday , April 25 2024

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Miami dupa o revenire fantastica

halep

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Miami dupa ce a invins-o pe italianca Flavia Pennetta, scor 6-3, 7-5. In setul secund, sportiva noastra a avut o revenire fantastica.

Aflata in fata unei adversare pe care nu a invins-o niciodata la precedentele trei confruntari directe, Simona Halep a inceput in forta si a facut un prim set perfect.

Cu lovituri excelente, fara riscuri majore si cu unghiuri deschise la capacitate maxima, Simona a castigat primul set cu 6-3.

Sportiva noastra si-a facut de fiecare data serviciul, in timp ce Pennetta l-a pierdut o singura data.

Totusi, in setul secund a urmat o cadere din partea sportivei noastre, pe fondul unui ritm mult mai alert, in care cele doua jucatoare au comis mai multe greseli nefortate.

Simona si-a pierdut de trei ori consecutiv serviciul si i-a permis italiencei sa conduca cu 5-2. De aici a inceput insa revenirea fantastica a Simonei, care a castigat cinci game-uri la rand si, implicit, meciul.

Jucatoarea in varsta de 23 de ani s-a calificat astfel in sferturile de finala, unde o va intalni pe americanca Sloane Stephens (45 WTA).

Pentru calificarea in sferturile de finala, Simona Halep si-a asigurat 215 puncte WTA si un cec in valoare de 112.270 de dolari.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …