Saturday , April 20 2024

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Madrid

Simona Halep s-a calificat miercuri in sferturile de finala ale turneului organizat de Ion Tiriac la Madrid.

halep

Reprezentanta noastra, cotata cu sansa a 3-a la castigarea competitiei, a invins-o in optimi pe favorita numarul 16, australianca Samantha Stosur, in trei seturi, scor 6-4, 4-6, 6-4.

O ora si 52 de minute a durat intalnirea dintre cele doua, una foarte disputata, cu multe lovituri spectaculoase si situatii incrancenate.

Campioana de anul trecut a fost jucatoarea mai agresiva si cu exceptia startului setului trei s-a aflat la controlul partidei.

Primul set a fost castigat de Simona gratie unui break facut chiar in debutul partidei. Tot un break a stat intre Halep si Stosur si in setul II, de data aceasta in favoarea australiencei, unul facut chiar la mometul potrivit, cand scorul era 5-4.

Setul trei a parut ca-i va apartine jucatoarei de la Antipozi, dar Simona si-a revenit la timp si s-a impus cu 6-4, al doilea meci consecutiv castigat in decisiv, dupa cel din turul II cu Roberta Vinci.

In sferturi, programate joi la o ora ce urmeaza sa fie anuntata de organizatori, constanteanca o va intalni pe americanca Coco Vandeweghe, care a trecut in optimi de spaniola Carla Suarez Navarro.

Va fi prima intalnire directa intre Simona Halep si Coco Vandeweghe (locul 20 WTA).

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …