Friday , April 19 2024

Simona Halep s-a calificat in optimi la Beijing. Romanca a acuzat probleme medicale

halep

SIMONA HALEP, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, marţi, pe sportiva chineză Lin Zhu (167 WTA), scor 7-5, 6-4, şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, cu premii de 5,4 milioane de dolari. Meciul a durat o oră şi 28 de minute.

SIMONA HALEP a acuzat probleme la spate şi la coapsa stângă de la jumătatea primului set, ea cerând chiar ajutorul fizioterapeutului la 5-4 pentru adversara sa. După primul set, câştigat cu 7-5, Halep s-a dus la vestiare pentru un time out medical. Ea a revenit pe teren pentru al doilea set cu coapsa bandajată şi a mai avut pe parcursul setului momente în care a fost vizibil afectată de problema la picior, scrie Mediafax.ro.

În runda următoare, Halep va juca împotriva sportivei germane Andrea Petkovici, locul 17 WTA şi a 15-a favorită, care a trecut în turul doi de americanca Madison Keys, scor 6-2, 6-3. Simona Halep şi Petkovici s-au mai întâlnit până în prezent de patru ori, iar Petkovici s-a impus o singură dată, în 2009, la Bucureşti. Halep a învins-o pe Petkovici în 2013 la Nurnberg şi Tokyo, precum şi în acest an în semifinale la Roland Garros.

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …