Thursday , April 18 2024

Simona Halep s-a calificat in finala de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Cincinnati (SUA) dupa o victorie in fata americancei Sloane Stephens.

halep finala calificare

Sportiva noastra a avut o evolutie impecabila contra unei adversare care, desi ocupa locul 151 WTA, se afla in revenire de forma dupa o accidentare grava.
Scorul final a fost 6-2, 6-1 in favoarea Simonei, dupa un meci ce a durat aproximativ o ora.
Simona a avut un serviciu extraordinar si a respectat foarte bine planul tactic in aceasta partida. Tocmai de aceea nu a fost niciodata nevoie sa apeleze la Darren Cahill.
In finala, Simona o va intalni pe iberica Garbine Muguruza, ocupanta locului 6 in clasamentul WTA. Muguruza conduce cu 2-1 in meciurile cu Simona.
Finala de la Cincinnati este programata duminica, de la ora 21:00 (ora Romaniei).
Daca va castiga finala de duminica, Simona va urca in premiera pe primul loc in clasamentul WTA. In acest moment se afla la doar 5 puncte in spatele Karolinei Pliskova.
In urma succesului cu Stephens, Simona si-a consolidat un salt pe primul loc in clasamentul WTA Race, ce conteaza pentru calificarea la Turneul Campioanelor.
Pentru calificarea in finala, Simona si-a asigurat un cec in valoare de 260.970 de dolari. Daca va castiga turneul, sportiva noastra va primi 522.450 de dolari. (ziare.com)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …