Thursday , April 25 2024

Simona Halep s-a calificat greu in turul 3 la Miami

halep

Simona Halep s-a calificat vineri seara in turul al 3-lea al turneului de la Miami, dotat cu premii in valoare totala de 7 milioane de dolari.

Tenismena noastra a invins-o greu in runda a doua pe japoneza Naomi Osaka (locul 49 WTA) in trei seturi, scor 6-4, 2-6, 6-3.

Intr-un meci intrerupt de doua ori de ploaie, Simona a fost pusa in dificultate de serviciul impresionant al tinerei tenismene nipone, insa poate cel mai important e ca si-a revenit dupa accidentare si a rezistat fara probleme pe teren aproape trei ore, cu tot cu pauze.

Primul set a fost extrem de echilibrat si decis doar de un break facut de Simona la momentul oportun, atunci cand scorul era 4-4.

Totul parea ca merge excelent pentru sportiva romana, insa in startul setului secund meciul a fost intrerupt pentru cateva minute din cauza ploii, iar Simona a revenit pe teren nervoasa. Cu un joc foarte solid, Osaka s-a desprins la 4-1 si a castigat setul fara mari probleme.

Ploaia a afectat si desfasurarea setului decis, insa de aceasta data Simona a fost cea care a revenit de la vestiare mai decisa si s-a impus cu 6-3.

In runda urmatoare, tenismena aflata pe locul 5 in ierarhia WTA urmeaza s-o intalneasca pe invingatoarea partidei dintre Anett Kontaveit (Estonia, locul 112 WTA) si Ekaterina Makarova (Rusia, locul 35 WTA).

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …