Friday , April 19 2024

Simona Halep obtine o victorie superba la Turneul Campioanelor

halep singapore

Simona Halep a inceput Turneul Campioanelor cu o victorie categorica in fata americancei Madison Keys.

Sportiva noastra a invins-o pe ocupanta locului 7 in clasamentul WTA cu 6-2, 6-4, intr-un meci din Grupa Rosie. Romanca a ridicat de mai multe ori publicul in picioare prin loviturile superbe reusite.

Simona a avut o prestatie foarte solida si a etalat un joc extrem de inteligent in fata jucatoarei pe care americanii o considera urmasa Serenei Williams.

Keys a inceput foarte agresiv, dar Simona a raspuns de fiecare data cu calm si a fortat-o pe americanca sa comita numeroase greseli.

Jucatoarea noastra a facut doua break-uri in primul set, pe care l-a castigat fara nicio emotie in mai putin de jumatate de ora.

Keys a devenit si mai agresiva in startul setului secund, cand Simona a aratat usoare urme de nervozitate. La 2-1 pentru americanca, Simona a discutat insa cu Darren Cahill, iar jocul romancei a revenit la normal.

Romanca a facut imediat un break, Keys a oferit un raspuns identic, dar reprezentanta noastra a marit din nou ritmul si a obtinut victoria.

Dupa acest meci, Simona si-a asigurat un bonus de 153 de mii de dolari pentru victorie. De asemenea, Simona mai are garantat si un cec in valoare de 151 de mii de dolari, bonus de participare la Turneul Campioanelor.

Simona a mai obtinut totodata si 230 de puncte in clasamentul WTA.

In meciul urmator, Simona se va duela cu invingatoarea dintre Angelique Kerber si Dominika Cibulkova.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …