Saturday , April 20 2024

Simona Halep o invinge pe Irina Begu si merge in semifinale la Madrid

Simona Halep a invins-o pe Irina Begu si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, dotat cu premii in valoare de 4.7 milioane de dolari.

halep-begu

Jucatoarea in varsta de 24 de ani s-a impus cu 6-3, 0-6, 6-1, la capatul unui meci plin de rasturnari de situatie.

Simona a avut un start mult mai bun de meci, reusind sa inceapa cu un break. Momentul psihologic s-a produs in game-ul cu numarul sase, cand Irina a ratat trei mingi de break, iar Simona s-a distantat la 4-2.

Pana la finalul primului set, Simona nu a avut nicio problema si a incheiat en-fanfare, cu un break pentru un 6-3 fara emotii.

Un joc solid facut de Simona, cu lovituri precise si unghiuri bine gasite, astfel ca nimic nu anunta desfasurarea ulterioara a jocului.

Simona s-a enervat din senin pe echipa sa, acuzandu-si colaboratorii ca nu o aplauda suficient de tare, iar de aici totul s-a rupt.

Setul secund a fost astfel la discretia Irinei Begu, care a castigat cu 6-0. Simona si-a pierdut complet concentrarea, a avut un procentaj de doar 29% pe primul serviciu, in timp ce Irina a comis o singura greseala nefortata in setul secund.

Decisivul ne-a adus insa o noua transformare a jocului. Simona a uitat complet ‘covrigul’ pe care l-a incasat de la Irina si a avut un plus de agresivitate ce s-a dovedit a fi vital pentru calificarea in faza urmatoare.

In semifinale, Simona o va intalni pe castigatoarea partidei dintre Patricia Tig si Sam Stosur, ce va incepe la ora 22:30.

Pentru calificarea in semifinale, Simona va primi un cec in valoare de 259.433 de dolari.

De partea cealalta, Irina va ramane cu 131.196 de dolari.

ziare.com

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

One comment

  1. Oare sa fie acest turneu de la Madrid, momentul revenirii Simonei Halep ?