Thursday , April 18 2024

Simona Halep, invinsa la Sydney in primul meci dupa patru luni de pauza

Simona Halep a revenit in tenis cu o infrangere, ea fiind invinsa in prima partida disputata in sezonul 2019.

Numarul 1 WTA a pierdut in doua seturi, scor 6-4, 6-4, duelul cu Ashleigh Barty de la Sydney.

Partida de pe “Centralul” din Complexul Olimpic din Sydney a fost prima pentru Simona dupa trei luni de pauza, romanca terminandu-si sezonul 2018 dupa accidentarea la spate.

Halep a aratat destul de bine si a oferit un tenis de calitate, chiar daca s-a vazut ca are nevoie de cateva partide mai usoare pentru a intra in ritm.

Diferenta dintre cele doua a fost facuta in doua gameuri, in ambele Barty reusind sa isi pastreze concentrarea si sa se impuna.

Pentru sportiva nascuta in Constanta a fost o revenire in tenis destul de buna, problema ei cea mare parand in momentul de fata lipsa unui antrenor, ea nereusind sa gaseasca de una singura solutii in punctele cheie ale meciului.

Ashleigh Barty, finalista anul trecut la Sydney, merge mai departe si are sansa de a-si apara punctele, in timp ce Halep ramane cu un prim test pe care l-a trecut la limita.

In perspectiva Australian Open lucrurile nu arata bine pentru Simona, ea lasand impresia ca ar mai fi avut nevoie de cel putin un turneu inaintea primului Grand Slam din acest sezon.

ziare.com

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …