Saturday , April 20 2024

Simona Halep, elogiata de americani in “Sports Illustrated”: A castigat mult respect

halep

Una dintre cele mai prestigioase reviste din Statele Unite, Sports Illustrated, o elogiaza pe Simona Halep pentru evolutia sa de la Turneul Campioanelor, desfasurat la Singapore, in special pentru atitudinea ei din meciul cu Ana Ivanovici.

Debutul romancei Simona Halep la Turneul Campioanelor va fi tinut minte pentru trei lucruri, potrivit Sports Illustrated.

In primul rand, ea este una dintre cele opt jucatoare care s-au calificat in finala la debutul lor la Turneul Campioanelor.

In al doilea rand, Simona i-a administrat Serenei Williams cea mai usturatoare infrangere din ultimii 16 ani, un 6-0, 6-2 in faza grupelor.

Si in al treilea rand, dupa asigurarea calificarii in semifinale dupa doua meciuri, Simona Halep a jucat totusi determinata impotriva Anei Ivanovici, in ultima partida din grupa.

Chiar daca Ivanovici i-a smuls victoria, Halep si-a aratat capacitatea de adaptare si puterea de a ramane in meci atunci cand a revenit dupa pierderea primului set, castigandu-l pe al doilea, calificand-o totodata Serena in semifinale.

Simona ar fi putut sa isi conserve energia pentru meciul eliminatoriu si sa-i permita lui Ivanovici sa-i ia acel set, dar Halep a declarat ca acel gand nu i-a trecut niciodata prin minte.

Ea a pierdut finala impotriva Serenei Williams, dar a castigat mult respect pentru aceasta atitudine

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …