Thursday , March 28 2024

Simona Halep, eliminata in sferturile de finala de la Stuttgart

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart.

halep

Sportiva noastra a facut un meci slab in fata americancei CoCo Vandeweghe (16 WTA) si a cedat cu 6-4, 6-1.

Primul set s-a defasurat sub semnul echilibrului, iar Simona s-a multumit doar sa returneze si sa astepte greseala adversarei.

Chiar daca Vandeweghe a gresit mai mult, Simona a reusit doar 5 lovituri castigatoare in primul set, astfel ca americanca a fost intr-un usor avantaj.

S-a mers cap la cap pana in game-ul cu numarul zece, cand Vandeweghe a facut primul break al meciului si a castigat primul set.

Pierderea primului set a adus un sentiment de resemnare pe fata Simonei, care a inceput sa dea semne ca isi doreste ca meciul sa se incheie cat mai repede.

Au urmat momente in care Simona a luat la tinta fileul, a trimis punct dupa punct in afara terenului si Vandeweghe a defilat astfel in setul secund.

Simona paraseste astfel turneul de la Stuttgart inca din faza sferturilor de finala, dupa o partida in care nu s-a implicat prea mult.

Dupa eliminarea in aceasta faza a competitiei, Simona va pierde 85 de puncte in clasamentul mondial, dar va ramane pe primul loc WTA si dupa turneul de la Stuttgart.

ziare.com

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …