Thursday , April 25 2024

Simona Halep, eliminata dramatic in sferturile de finala de la Miami

Simona Halep a fost eliminata dramatic in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami, ea fiind invinsa in trei seturi de Johanna Konta.

halep2

Romanca a castigat primul act al jocului, l-a pierdut la limita pe cel de-al doilea si a cedat complet in decisiv, scor final 6-3, 6-7, 2-6.

Duelul pentru semifinale a inceput bine pentru Simona, care a servit consistent si a facut destul de repede breakul necesar.

Din actul secund, lucrurile s-au schimbat dramatic. Halep a cazut efectiv ca nivel de joc si i-a permis britanicei sa se distanteze la 3-0, a revenit fantastic si a egalat, pentru ca apoi sa aiba sansa de a inchide partida, servind pentru victorie la 5-4.

N-a fost sa fie pentru ca Johanna nu a cedat si a impins setul in tie-break. Aici Simona s-a descurcat din nou foarte bine in prima faza, insa a cedat pe final in primul rand psihic.

Inaintea decisivului a purtat o discutie tensionata cu antrenorul Darren Cahill si nu a facut fata decat in primele patru game-uri, cedand apoi complet jocul.

Konta obtine a doua victorie din tot atatea meciuri cu Halep si se califica in semifinalele turneului de la Miami.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …