Wednesday , April 24 2024

Simona Halep, despre eliminarea de la Beijing: Accidentarea se agravează, trebuie să merg acasă

Simona Halep a explicat de ce a pierdut meciul de luni dimineață, 30 septembrie, din turul secund al turneului de la Beijing, în fața rusoaicei Ekaterina Alexandrova, locul 38 WTA, relateaza Mediafax.

“A fost dur astăzi. Nu mi-am revenit bine după primul meci, așa că mi-a fost dificil să joc astăzi, iar ea (n.red. – Ekaterina Alexandrova) a jucat foarte bine”, a mărturisit Halep jurnaliștilor prezenți la conferința de presă, în orașul în care, în urmă cu doi ani, urca în premieră în fotoliul de lider mondial.

Simona Halep nu a beneficiat de o zi de repaus între primul și al doilea tur la Beijing, chiar dacă luni s-au jucat ultimele meciuri din turul inaugura,l iar meciuri din turul doi se vor juca și marți.

“Accidentarea de la Wuhan se agreavează, așa că trebuie să merg acasă și să fac un RMN… să iau o pauză și să fac tratament”, a mai spus Halep, care este programată să joace mai departe în turneul de la Moscova (14-20 octombrie) și apoi la Turneul Campioanelor (27 octombrie – 3 noiembrie). (Mediafax)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …