Thursday , April 25 2024

Simona Halep avanseaza in turul secund la Roland Garros

halep

Simona Halep a castigat meciul din primul tur de la Roland Garros, in fata rusoaicei Evghenia Rodina, scor 7-5, 6-4.

Primul set a inceput bine pentru Simona, dar desfasurarea ulterioara era departe de a fi ghicita, in momentul in care Halep conducea lejer cu 4-1 si se indrepta, firesc, spre castigarea primei manse.

Romanca a dat impresia apoi ca a luat piciorul de pe acceleratie, iar Rodina, o jucatoare cu experienta totusi, a stiut sa profite. Aceasta a facut doua game-uri la rand, pentru a ajunge la 3-4, pentru ca scorul sa devina apoi 5-5 pe tabela, Rodina urmand sa fie chiar la serviciu.

Jucatoarea nascuta la Constanta a reusit totusi sa se adune, punctand de doua ori la rand in finalul primei manse, pe care a castigat-o meritat pana la urma, dar greu, cu 7-5.

Setul doi a inceput mult mai echilibrat decat primul, cele doua jucatoare facandu-si usor serviciul si mergand cap la cap pana la 3-3.

A venit insa breakul ce parea decisiv, Halep conducea cu 4-3 si servea pentru 5-3, a avut chiar 40-30, insa Rodina a revenit din nou miraculos, egaland situatia la 4.

De aici insa Halep si-a aratat inca o data clasa si a incheiat partida in stil de mare campioana, ultimul punct fiind un as.

Halep castiga deci in primul tur la Roland Garros dupa o partida care a durat o ora si 16 minute. In turul secund, ea va juca cu invingatoarea dintre Lucic-Baroni (Croatia) si Davis (SUA).

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …