Saturday , April 20 2024

Simona Halep, acord cu noul sponsor? Iata ce echipament a purtat la Cluj

Simona Halep pare ca vrea sa ne dea de inteles ca s-a inteles cu noul sponsor tehnic, acesta fiind si cel mai mare din lume in momentul de fata.

halep

De cand si-a incheiat contractul cu nemtii de la Adidas, numarul 2 WTA s-a ferit sa apara la antrenamente sau oriunde in public cu echipament sportiv branduit. In multe dintre ocazii, ea ales articole vestimentare ale fostului sponsor, dar cu logo-ul destul de ascuns.

Marti insa am avut parte de o surpriza majora din partea Simonei, care a aparut pe aeroport purtand cat se poate de vizibil haine ale americanilor de la Nike.

Pe sub hanoracul de culoare neagra romanca a ales sa imbrace un tricou alb pe care scria cu litere mari numele producatorului american, iar pe pantaloni era cat se poate de vizibil logo-ul Nike.

Si mai interesant este ca decizia Simonei de a purta echipament branduit vine la cateva zile dupa ce Ion Tiriac anunta ca sportiva are pe masa ofertele unor producatori mari, ea avand doar de ales contractul pe care vrea sa il semneze.

Este de asteptat ca Halep sa-si anunte noul sponsor tehnic in urmatoarele zile, urmand ca la turneul de la Doha, ce se desfasoara saptamana viitoare, sa joace in echipamentul pus la dispozitie de acesta.

ziare.com

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …