Tuesday , April 23 2024

Simona Halep a renuntat la sponsorul Lacoste pentru Adidas

halep

Simona Halep, locul 5 WTA, a luat o decizie radicală: a schimbat sponsorul de echipament.

Simona Halep a jucat în ultimii ani în echipamentul asigurat de francezii de la Lacoste.Reclama făcută prin cele 6 titluri câştigate şi accederea în Top 5 nu au fost recompensate de Lacoste conform contractului. Simona halep urma să încaseze câteva sute de mii de euro, dar francezii au “uitat” să plătească, scrie doartenis.ro.

Pe fir a intrat o altă mare firmă producătoare de echipament sportiv, Adidas, care a semnat zilele trecute cu Simona Halep pentru următoarele sezoane. Iar meciul cu Serbia, de la finalul săptămânii, va fi primul în care Simona Halep va juca în noul echipament. De altfel, deja ea se antrenează în aceste zile în echipamentul Adidas, lucru normal pentru că o jucătoare profesionistă nu lasă la voia întâmplării nici un detaliu.

Astfel, Simona Halep e a doua jucătoare de top din România care e sub contract cu Adidas. Prima a fost Sorana Cîrstea, care are un contract de lungă durată cu producătorul de echipament sportiv, ea beneficiind și de consultanța și planul de pregătire realizat de specialiștii echipei Adidas.

 

 

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …