Wednesday , April 24 2024

Simona Halep a primit trofeul destinat jucatoarei care incheie anul pe locul 1 mondial. Trofeu cu diamante si un inel cadou de la Tiffany

simona trofeu 1

Simona Halep a participat duminica dimineata la o fastuoasa ceremonie, in Singapore, o ceremonie prilejuita de performanta romancei de a incheia anul competitional 2017 pe locul 1 WTA.

Romanca nascuta la Constanta a primit si un frumos trofeu din partea WTA  si a participat si la o scurta conferinta de presa, in care a raspuns la cateva intrebari ale jurnalistilor prezenti: “De acum inainte vreau sa fiu relaxata, sa profit de tenisul pe care il fac la orice meci si sa ma bucur de acest joc. Marea schimbare pentru mine in acest an, a venit dupa meciul de la Roland Garros, pe care l-am pierdut asa cum l-am pierdut. Nu mai vreau sa ma mai gandesc la acel moment, cert este ca el mi-a revenit de multe ori in minte, dupa aceea. Acum, nu ma mai gandesc acolo, sunt fericita pentru ca am incheiat anul pe locul 1, sunt mult prea bucuroasa acum.

Noul meu vis e sa castig un Grand Slam. Am facut ceva urias si pentru tara mea, o tara mica, dar care a dat si primul barbat lider mondial”, puncta fericita Simona Halep, care a devenit a 13-a sportiva a lumii care incheie un an pe locul 1 mondial WTA, de la infiintarea acestui clasament, in 1975.

Ea se alaturi unei liste extrem de selecte, care mai cuprinde nume ca Chris Evert, Monica Seles, Stefi Graff, Serena Williams etc.

Simona Halep a primit din partea președintelul WTA, Micky Lawler, şi un inel extrem de preţios, pe care l-a numit “de logodnă cu tenisul”. În catalogul oficial al Tiffany&Co, o astfel de bijuterie valorează 4200 de dolari.

M-am logodit cu tenisul. E o onoare să fiu abia a 13-a din istorie care termină anul pe locul 1. 13 era oricum numărul meu favorit“.

Colaborarea dintre WTA şi Tiffany&Co a debutat în 2016, când sportivei din Germania, Angelique Kerber, i s-a oferit un trofeu şi inel similare. Inelul, unul de 18 k și placat cu diamante, valorează pe site-ul oficial al companiei de bijuterii 4.200 de dolari. El poartă denumirea de Two Narrow Ring.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …