Saturday , April 20 2024

Simona a calificat-o pe Serena in semifinale. Halep-Ivanovic, 6-7, 6-3, 3-6. Romanca joaca in semifinale cu Radwanska

halep1

Simona Halep a incheiat Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor cu o infrangere, pierzand partida cu Ana Ivanovici in trei seturi, scor 6-7, 6-3, 3-6.

In urma acestui rezultat, romanca si-a asigurat primul loc in grupa, dar i-a si dat o mare mana de ajutor Serenei Williams, care s-a calificat in semifinale la Singapore.

Inaintea partidei, Simona avea nevoie de sase game-uri pentru a se califica in semifinale de pe primul loc, iar Ana trebuia sa castige cu 2-0 la seturi pentru a merge si ea in penultimul act, asa ca nu putini au fost cei care s-au gandit la un posibil aranjament.

Totusi, Simona a inceput ca din tun primul set, avand 5-2 si servind pentru castigarea primului act. Sarboaica a revenit fantastic, a preluat conducerea cu 6-5, iar Simona a impins setul in tie-break. Acolo am avut parte de noi momente dramatice, Ana impunandu-se cu 9-7.

Setul secund a avut, la inceput, aceeasi desfasurare, dar Halep n-a mai gresit si s-a impus cu 6-3.

A fost momentul eliminarii Anei din competitie, Serena Williams calificandu-se in semifinalele de sambata.

“Decisivul” nu a avut istoric, cele doua sportive parand dispuse sa cedeze deliberat doar pentru a nu mai continua o partida fara miza de-acum. S-a impus pana la urma Ivanovici, care a reusit breakul izbavitor.

Semifinalele Turneului Campioanelor sunt programate sambata.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …