Friday , April 19 2024

Serena Williams, in sferturi la Madrid dupa un meci de infarct cu Azarenka. Cea mai frumoasa partida a anului

serena-azarenka

Serena Williams s-a calificat miercuri in sferturile de finala ale turneului de la Madrid dupa o partida fabuloasa.

Tenismena americana aflata pe locul 1 in ierarhia WTA a trecut in optimi de fostul lider, bielorusa Victoria Azarenka, in trei seturi, scor 7-6/5, 3-6, 7-6/1.

Cele doua tenismene au oferit o partida incredibila, care are toate sansele sa castige titlul de cel mai frumos meci de tenis din 2015.

Doua ore si 44 de minute a durat intalnirea dintre Williams si Azarenka.

In primul set, Serena si Victoria au mers cap la cap pana in tie-break. Bielorusa s-a distantat la 5-1, insa americanca a revenit fantastic si s-a impus cu 7-5, dupa 6 puncte castigate la rand.

Victoria Azarenka, aflata in acest moment pe pozitia 31 in clasamentul WTA, n-a cedat si in setul doi a surclasat-o pe Serena cu un 6-3, impingand astfel meciul in decisiv. Si ce set a fost.

La fel ca-n primul, Williams si Azarenka au aratat un tenis exceptional si au ajuns din nou la 5-5. A fost momentul in care jucatoarea pregatita de Wim Fissette a facut un break (6-5) si a servit pentru castigarea jocului. Bielorusa s-a dus rapid la 40-0 si se pregatea de o victorie spectaculoasa, numai ca Serena a salvat cele trei mingi de meci si s-a impus apoi cu 7-1 in tie-break, pentru o victorie superba.

A fost cea de-a 18-a intalnire directa intre cele doua, iar scorul e acum 15-3 in favoarea americancei.

In sferturi, Serena Williams va juca joi impotriva castigatoarei intalnirii dintre Ana Ivanovici si Carla Suarez Navarro.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …