Tuesday , April 16 2024

Serena o lauda si o ameninta pe Simona, dupa cea mai dura infrangere din cariera: “Ma intorc acasa si ma antrenez special pentru ea”

simona-serena

Serena Williams a înregistrat în faţa Simonei Halep cea mai dură înfrângere, 0-6, 2-6, din 1998 încoace, când a pierdut1-6, 1-6 cu Joanette Kruger.

“Creditul îi aparţine în totalitate Simonei şi nivelului înalt la care a evoluat. Eu am avut o prestaţie jenantă. Abia aştept să mai joc cu ea să-mi iau revanşa!

Cred că ea a jucat foarte bine. Personal, n-am mai văzut-o niciodată jucând aşa. Evident că nu avea nimic de pierdut şi a dat tot ce are mai bun în fiecare lovitură. A jucat foarte, foarte bine. M-am antrenat foarte bine şi am lovit mingea foarte puternic. Dar ea a luat mingea foarte repede şi a jucat foarte, foarte solid. Nu am jucat la nivelul la care m-am antrenat.

Simona a evoluat foarte mult, am urmărit multe meciuri ale ei, după cum am mai spus nu am mai văzut-o jucând atât de bine. Azi a servit incredibil pe primul şi al doilea serviciu, a dat multe lovituri câştigătoare. De obicei nu acesta este jocul ei. Cu siguranţă nu sunt sută la sută, dar sunt aici şi joc. Asta nu are nimic de a face cu meciul de azi, Simona a jucat incredibil, cred că e cel mai bun meci al carierei.

Sinceră să fiu abia aştept următoarea noastră întâlnire pentru că m-a făcut să-mi doresc să merg acasă să mă antrenez, în special pentru ea”, a declarat Serena Williams dupa meciul de la Singapore, potrivit gsp.

 

Vezi si

Cristiano Bergodi, dat afară de la Rapid. Ce variante de antrenor are echipa

Conducerea Rapidului a anunțat oficial în cursul zilei de marți despărțirea de antrenorul Cristiano Bergodi …