Thursday , March 28 2024

Selim Benachour: “Nu trebuie să mai  pierdem puncte aiurea dacă vrem să  ne implicăm în lupta pentru promovare”

A declarat antrenorul Forestei înainte de cea de-a doua apariție stagională a “galben-verzilor” pe stadionul Areni, mâine, contra celor de la CSM Roman. “Am făcut un pact cu jucătorii. Să câștigăm toate meciurile de acasă”, a mai spus Selim Benachour 

Foresta nu-și permite pași greșiți în meciul de mâine, de pe stadionul Areni, contra celor de la CSM Roman, an­trenorul Selim Benachour fi­ind de părere că echipa su­ce­veană nu are voie să piar­dă puncte aiurea pe teren propriu dacă vrea să se implice în lupta pentru promovare.

“Suntem la a doua apa­riție pe Areni și nu avem voie să pierdem puncte. Ne-am propus să câștigăm toate meciurile de acasă, am făcut și un pact cu jucătorii în acest sens. Am muncit toată săptămâna la antrenamente, pentru că nu ne așteaptă un joc facil. Roman nu este o echipă ușor de bătut. Trebuie să ne concentrăm mai mult, astfel încât să nu mai pierdem puncte aiurea cu echi­pele mici. Numai așa ne putem implica în lupta pentru promovare. Cum am spus-o și la începutul campionatului, mai avem foarte mult de muncă”, a declarat antrenorul Fores­tei.

Crede că suporterii sunt mulțumiți de parcursul de până acum al Forestei

Selim Benachour cred că suporterii sunt mulțumiți de parcursul Forestei de până acum, așa că se așteaptă să vină în număr și mai mare la meciul de mâine.

“Cred că vor veni mai mulți spectatori decât la meciul cu Fălticeni. Cred că fanii sunt mulțumiți de rezultatele noastre de până acum. Avem șapte puncte în patru meciuri, dintre care trei le-a disputat în deplasare” a adăugat tehnicianul Forestei.

Celeadnic: “Ne interesează doar victoria în meciul cu Roman”

Eugen Celeadnic s-a acomodat repede la Suceava și este titular pe postul de mijlocaș la închidere la Fo­res­ta. “Avem o echipă bună și abordăm fiecare meci doar la victorie. Trebuie să o luăm pas cu pas spre îndeplinirea obiectivului. Ur­mea­­ză un meci dificil cu Roman, dar jucăm acasă și ne interesează doar victoria”, a spus Celeadnic.

Selim Benachour joacă în competițiile locale de minifotbal

În altă ordine de idei, chiar dacă și-a încheiat cariera de jucător pe teren mare, Selim Benachour nu se fe­rește de competiții, francezul ur­mând să evolueze din această toamnă în competițiile de minifotbal. Fosult mijlocaș de la PSG a debutat deja cu două goluri și cinci asisturi în Campionatul de Old-Boys, unde joacă pentru Crama cu Ştaif. În curând, Selim va îmbrăca și tricoul celor de la Railex, unul dintre sponsorii Forestei. “Railex are mai multe trofee decât PSG”, a fost gluma zilei la conferința de presă de ieri. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …