Wednesday , April 24 2024

Selecționata Sucevei a prins podiumul la Turneul “Patru Regiuni pentru Europa”

Echipa condusă de Bogdan Pantea, Marius Lup, Ciprian Anton și Aurel Constantin a ocupat locul 3, după ce s-a impus ieri, în ultimul meci al turneului de pe Areni, cu scorul de 1-0, în fața francezilor din Mayenne. Cea de-a XVIII-a ediție a competiției a fost câștigată de nemții din regiunea Schwaben

Selecționata Sucevei a ocupat locul 3 la cea de-a XVIII-a ediție a turneului internațional de fotbal “Patru Regiuni pentru Europa”, competiție găzduită în acest an de stadionul Areni. Echipa condusă de Bogdan Pantea, Marius Lup, Ciprian Anton și Aurel Constantin a prins podiumul, după ce a câștigat ultimul meci al turneului, disputat ieri după-amiază, în fața selecționatei regiunii Mayenne, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat din penalty, la ultima fază, de Andrei Varasciuc.

Fără să cunoască gustul înfrângerii în cele șase meciuri, nemții din regiunea Schwaben au cucerit trofeul pentru a noua oară în istorie.

Festivitatea de premiere a fost oficiată, ieri după-amiază, pe stadionul Areni, de vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Niță, în prezența consilierilor regionali și departamentali din regiunile Schwaben, Cer­­năuți și Mayenne.

Rezultatele de marți:

Suceava – Schwaben 0-1

Cernăuți – Mayenne 0-1

Suceava – Cernăuți 1-1

Schwaben – Mayenne 1-1

Mayenne – Suceava 1-0

Cernăuți – Schwaben 1-2

Rezultatele de ieri:

Mayenne – Cernăuți 2-1

Schwaben – Suceava 2-0

Mayenne – Schwaben 1-2

Cernăuți – Suceava 1-1

Schwaben – Cernăuți 0-0

Suceava – Mayenne 1-0.

Selecționata suceveană la ediția din acest an a turneului pe 16 jucători, nouă de la ACS Juniorul Suceava și șapte de la LPS Suceava, este vorba de Sebastian Cozma, Alexandru Nistor, Denis Timoficiuc, Vasile Maganu, Ci­prian Hostiuc, Sergiu Eremie, Ionică Popovici, (un gol) Sandu Solcan, Leonard Pascar, Vlad Hreceniuc, David Toader, Marian Ilie, Andrei Varasciuc (un gol), Denis Solovăstru (un gol), Ştefan Socoliuc și Robert Ciornei.

Selecționata Sucevei a câștigat o singură dată Turneul “Patru Regiuni pentru Europa”, în anul 2011, cu Ciprian Anton pe banca tehnică.

Ediția din acest an a Turneului “Patru Regiuni pentru Euro­pa” a fost organizată de Con­si­liul Județean Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Su­ceava, Asociația Jude­țeană de Fot­bal Suceava, Inspectoratul Şco­lar Județean Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava și Centrul Cultural Bucovina. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …