Friday , April 26 2024

Sebastian Gheorghe, delegat în premieră la o semifinală de cupă europeană

Arbitrul sucevean se va afla la una dintre tușele stadionului Old Trafford, la meciul de mâine seară dintre Manchester United și Celta Vigo, contând pentru manșa secundă a semifinalelor Europa League  

arbitru

UEFA l-a delegat pe arbitrul Ovidiu Hațegan la una dintre semifinalele Europa League, cea dintre echipa engleză Manchester United și formația spaniolă Celta Vigo, programată mâine, de la ora 22,05, pe stadionul Old Trafford, informează FRF.

La acest joc, Ovidiu Hațegan (36 ani) va fi ajutat de asistenții Octavian Sovre și suceveanul Sebastian Gheor­ghe, de al patrulea oficial Radu Ghinguleac și de arbitrii adiționali Radu Petrescu și Sebastian Colțescu. În meciul tur, disputat în Spania, Manchester United s-a impus cu 1-0, prin golul lui Marcus Rashford.

Hațegan, pe care FIFA l-a inclus pe lista arbitrilor video de la Cupa Confederațiilor din Rusia, a mai condus și alte meciuri din fazele finale ale unor competiții importante: semifinală la Euro U21 (2013), sfert de finală la Campio­natul Mondial U20 (2015), sfert de finală Europa League (2016 și 2017) sau semifinală Jocurile Olimpice (2016).

În acest sezon european, arbitrul arădean a oficiat la patru meciuri din Liga Campionilor, Barcelona — Celtic 7-0, Basel — PSG 1-2, Napoli — Dinamo Kiev 0-0, din faza grupelor, Juventus — Porto 1-0, din optimi, precum și sfertul de Europa League dintre Schalke  și Ajax (3-2). (Agerpres)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …