Thursday , April 25 2024

Schimbări în conducerea Forestei

Andrei Ciutac şi Mihai Ungurian au revenit în funcţiile de preşedinte executiv, respectiv vicepreşedinte executiv al clubului sucevean. “Dorim să îi asigurăm pe suporteri că întreaga echipă managerială, precum şi staff-ul tehnic şi jucătorii vor depune toate eforturile necesare în vederea salvării echipei de la o posibilă retrogradare”, se arată într-un comunicat remis de conducerea Forestei Foresta - Ciutac - Ungurian

Foresta are de săptă­mâna trecută o nouă condu­cere administrativă. Fa­rid Khallaf a fost exclus din organigrama clu­bului, unde au rea­pă­rut Andrei Ciutac şi Mihai Ungurian, care au preluat din nou func­ţiile de preşedinte executiv, respectiv de vice­preşedinte executiv, se arată într-un comunicat postat pe ­pa­gina oficială de facebook.

“Aceste schimbări sunt cauzate de faptul că situaţia clubului impune măsuri drastice în vederea imbunătăţirii proceselor de natură organizatorică şi funcţională pentru a putea continua proiectul pe care ni l-am propus. Considerăm că suntem datori publicului sucevean, să facem toate diligenţele necesare, astfel încât, fotbalul de pe stadionul Areni să se ridice la nivelul aştep­tărilor fanilor noştri. Pe această cale dorim să le mulţumim pentru pre­zenţa numeroasă în tribune şi pentru susţinerea pe care ne-au ară­tat-o, chiar dacă în unele cazuri nu am fost la înălţimea scontată! Totodată, dorim să îi asigurăm pe suporteri că întreaga echipă managerială, precum şi staff-ul tehnic şi jucătorii vor depune toate eforturile necesare în vederea salvării echipei de la o posibilă retrogradare”, se ara­­tă în comunicatul semnat de pre­şedintele Consiliului Director al clubului Foresta Suceava, George Negură.

Andrei Ciutac a plecat de la Foresta la începutul lunii octombrie a anului trecut, în vreme ce Mihai Ungurian a renunţat la funcţia pe care o ocupa pe Areni în februarie.

“Galben-verzii” urmează să ofere mai multe detalii legate de noile schimbări în cadrul unei conferinţe de presă ce va avea loc astăzi, pe stadionul Areni. (Dănuţ CHIDOVET)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …