Thursday , April 25 2024

Scandal uriaş în Rusia: echipa lui Dan Petrescu, suspectată de blaturi

Aflată pe val în Rusia după ultimele rezultate obţinute în prima ligă, echipa lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, este implicată într-un scandal uriaş, fiind suspectată de aranjamente.

Alături de gruparea “Bursucului” este implicată şi formaţia Volga Nijnii Novgorod, în lotul căreia se află alţi doi români, Janos Szekely şi Mihăiţă Pleşan.

Meciul direct dintre cele două echipe, programat duminică, a fost scos de la pariuri de mai multe agenţii, fiind suspect de blat, informează Onlinesport.

Unele agenţii au partida în continuare în ofertă, dar cota pentru o victorie a celor de la Volga a scăzut incredibil, de la 5 la 1.40, bookmakerii anticipând un aranjament. Suspiciunile sunt alimentate şi de relaţiile foarte bune care există între cele două cluburi.

Anzor Kovazashivili, reprezentantul Federaţiei Ruse a anunţat că meciul de la Krasnodar va fi atent supravegheat, după ce au apărut mai multe informaţii în acest sens: “Din păcate, acum nu putem face o acţiune drastică sau să luăm măsuri pentru a stopa ceva. Avem informaţii, vom vedea ce se va întâmpla şi vom lua măsuri”.

Partida Kuban Krasnodar – Volga Nijnii Novgorod este programată duminică, de la ora 19:00.

După 20 de etape, echipa antrenată de Dan Petrescu ocupă poziţia a şaptea, cu 31 de puncte, la 11 puncte de liderul ŢSKA Moscova.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …