Thursday , April 25 2024

Scandal monstru la Steaua: Tamas si Bourceanu s-au luat la bataie intr-un restaurant

tamas-bourceanu

Gabi Tamas si Alexandru Bourceanu si-au impartit pumni si picioare intr-un restaurant de lux din Bucuresti.

Scandalul dintre cei doi a pornit la petrecerea organizata cu ocazia implinirii a 12 ani de cand sotii Bourceanu sunt impreuna.

Dupa ce s-au injurat si s-au imbrancit in interiorul restaurantului Messa din Dorobanti, cei doi au continuat conflictul afara, unde sotiile au incercat sa-i desparta, dar fara mare succes. Bai mult, acestea s-au ales si cu cateva lovituri.

Pentru a calma spiritele, reprezentatii restaurantului au chemat o firma de paza, iar abia atunci cei doi s-au calmat. Era in jur de ora 1, in noaptea de luni spre marti.

“Tipau, urlau si isi imparteau pumni. Sotiile incercau sa-i desparta, dar nu puteau. S-au potolit cand au venit reprezentatii unei firme de paza”, ne-a povestit un martor, care nu a stiut insa sa ne spuna de la ce a pornit acest scandal.

La petrecerea data de sotii Bourceanu au participat mai multi jucatori de la Steaua, precum si fostul antrenor, Laurentiu Reghecampf, alaturi de sotia sa, Anamaria Prodan.

Tamas si-a facut un renume din a fi un ‘bad boy’. In ultimii ani a fost implicat in mai multe scandaluri, unele de-a dreptul incredibile.

In 2013 a fost surprins de camerele de supraveghere in timp ce spargea usa unui bloc din Capitala, pentru a se culca pe presul din fata unui apartament. Peste doar cateva luni i-a aplicat doi pumni prietenului sau Pancu, lasandu-l cu urme vizibile pe fata.

Asta dupa ce in 2010 a vrut sa bata ospatarii pentru ca nu-l mai serveau la timp, iar un an mai tarziu a fost exclus de la nationala pentru ca s-a imbatat alaturi de Mutu.

Anul trecut a stat mai mult timp in afara terenului dupa ce s-a batut intr-un club din Anglia si s-a ales cu o fractura la nas.

2 ani e durata contractului pe care Tamas l-a semnat cu Steaua la inceputul acestui an.

ziare.com

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …