Thursday , March 28 2024

SCANDAL LA STEAUA: Nikolic a vrut să-l lovească pe Ilie Stan

Atacantul muntenegrean Stefan Nikolic a avut o ieşire violentă la adresa antrenorului Ilie Stan la finalul meciului de la Mioveni, ba chiar a aruncat cu câteva obiecte înspre antrenor.

Stefan Nikolic a făcut o criză de nervi atunci când Ilie Stan l-a ales pe Răduţ pentru ultima schimbare. În minutul 89, antrenorul Stelei a decis să facă şi ultima modificare şi l-a ales pe Răduţ pentru a fi introdus pe teren. Nikolic, care a fost şi el rezervă, a răbufnit şi a gesticulat nervos din cauza faptului că nu va juca deloc. A strigat la Ilie Stan, după care a luat câteva obiecte de pe bancă şi le-a aruncat nervos înspre antrenor, pentru a-l lovi pe acesta, scrie Gazeta Sporturilor.

Nikolic şi-a continuat “recitalul” şi la vestiare, unde a lovit în uşă şi a continuat să vocifereze la adresa lui Ilie Stan.

“A fost o răbufnire a lui Nikolic, însă n-a aruncat acel obiect ca să-l lovească pe Ilie Stan, a fost un gest de refulare, nu afectează chestiunea asta atmosfera la echipă. Oricum, îl prefer pe Nikolic decât pe Machado”, a declarat Gigi Becali.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …