Thursday , April 25 2024

Rusia elimina Spania la penalty si merge in sferturile de finala la Cupa Mondiala

spania-rusia

Spania a fost eliminata de la Cupa Mondiala chiar de catre tara gazda Rusia, in optimile de finala, dupa lovituri de departajare, scorul fiind 1-1 dupa 120 de minute si 4-3 la loviturile de la 11 metri pentru natiunea gazda.

La loviturile de la 11 metri au marcat Smolov, Ignashevich, Golovin si Cheryshev, iar pentru iberici au punctat Iniesta, Pique si Sergio Ramos, scrie ziare.com.

Doi jucatori au facut diferenta prin ratarile lor, Koke si Iago Aspas!

Partida de pe Lujniki din Moscova a fost lipsita de spectaculozitate, in care doar atmosfera superba facuta din tribune de cei peste 75.000 de rusi a facut toti banii.

Prima parte a fost si singura in care s-a marcat pe parcursul primelor 90 de minute, goluri venite insa dupa doua grave erori defensive.

In minutul 12, Ignashevich a deviat o minge nefericit in proprie poarta, dupa o lovitura libera batuta de Asensio de pe flancul drept si o reluare a lui Sergio Ramos din plin careu.

Golul egalarii a venit cu 5 minute inainte de pauza, cand Pique a facut un hent in careu, iar Dzyuba a reluat sec din penalti.

Rusia nu avusese pana atunci niciun sut pe poarta.

Jocul din partea secunda a fost si mai slab, cu Spania avand posesia, trimitand obsedant pase de-a lungul si de-a latul terenului, bifand spre minutul 80 suma de peste 800 de pase (!), dar nu s-a vazut niciun rezultat concret pe tabela.

Spania a avut bifate 1141 de pase reusite la acest meci, dar nu a ajutat-o cu nimic, caci la loviturile de departajare a clacat, Koke si Iago Aspas semnand condamnarea ibericilor.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …