Thursday , April 18 2024

Rusescu a fost prezentat oficial la FC Sevilla

rusescu

Transferul la FC Sevilla este “un pas foarte important” în carieră, a declarat miercuri atacantul Raul Rusescu, cu ocazia prezentării sale oficiale, care a avut loc la o fabrică Heineken.

“Venirea mea în campionatul Spaniei şi la FC Sevilla, este un pas foarte important pentru cariera mea, sunt foarte bucuros să mă aflu aici. Lucrul cel mai important este să câştig multe partide şi multe trofee cu Sevilla şi de asemenea, desigur, mi-ar plăcea să marchez multe goluri”, a spus Rusescu. El a adăugat că “am vorbit deja cu mister (antrenorul Unai Emery – n. red.) şi ştiu ce vrea de la mine”.

Raul Rusescu a promis că la viitoarea sa apariţie în public va vorbi “mult mai bine” limba spaniolă. Totodată, el a lăudat locul ales pentru prezentarea sa: “Este o fabrică impresionantă şi este o plăcere să fiu prezentat aici”.

Golgheterul ediţiei trecute a Ligii I, cu 21 de goluri, Rusescu a semnat vineri un contract pe o durată de cinci ani cu FC Sevilla, cu o clauză de reziliere de 40 de milioane de euro. Pe lângă cele 21 de goluri marcate în Liga I (în 34 de partide), Rusescu a mai marcat cinci goluri pentru Steaua în sezonul trecut de Europa League şi a debutat în echipa naţională, pentru care are două selecţii.

Rusescu s-a născut pe 9 iulie 1988 la Rm. Vâlcea şi şi-a început cariera la echipa locală, CSM, de unde a plecat în 2005 la Unirea Urziceni. Raul Andrei Rusescu a cucerit un titlu naţional cu Unirea, în 2009, după ce a mai evoluat la Dunărea Giurgiu şi CS Otopeni. În 2011 s-a transferat la Steaua şi a devenit la scurt timp golgheterul echipei.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …