Thursday , March 28 2024

ROLAND GARROS 2016. Două jucătoare din Top 5 părăsesc turneul din primul tur

azarenka

Victoria Azarenka din Belarus, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, s-a retras de pe teren la scorul de 3-6, 7-6 (6), 0-4, pentru jucătoarea italiană Karin Knapp, locul 118 WTA, în primul tur al turneului de la Roland Garros.

Victoria Azarenka a părăsit cu ochii în lacrimi Roland Garros-ul, din cauza unor probleme medicale, dureri la genunchiul drept. La scorul 3-6, 7-6 (6), 0-4 ea a abandonat disputa cu Karin Knapp. Durerile jucătoarei din Belarus au fost sesizate de public după ce aceasta a pierdut primul set, însă dubla câştigătoare de la Australian Open a tras de ea şi a reuşit să-şi adjudece setul al doilea, câştigând cu 8-6 în tie-break. Durerile s-au intensificat însă cu fiecare punct jucat, iar Vika, semifinalistă la Roland Garros 2013, a cedat în setul decisiv, la scorul de 4-0 pentru adversara sa.

Ceva mai devreme, tot în cursul zilei de marţi, o altă jucătoare din Top 5, Angelique Kerber, învingătoarea de la Australian Open şi numărul 3 mondial, a fost eliminată din turneu de olandeza Kiki Bertens.

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …